Info & bestilling

Pris

Du får tilskud fra sygesikringen, hvis du har en henvisning fra din læge. Dermed bliver din andel for første samtale kr. 462,42 og  385,59 for efterfølgende samtaler.

Priserne reguleres to gange årligt, 1. april og 1. oktober.

Hvis du er mellem 18 og 24 år, har en henvisning på grund af angst eller depression, er behandlingen gratis.

Hvis du ikke har en henvisning, så er pris pr. privat konsultation kr. 1.200-.

Weekendtillæg: kr. 200-.

Hvis man er medlem af “danmark” kan man få tilskud derfra.

Hver konsultation varer ca. 50 min.

Betaling

Betalingen for hver samtale sker via bankoverførsel efter sessionen. Jeg værdsætter en hurtig betaling af fakturaer. For at sikre kontinuitet bedes betalingen være modtaget inden den næste planlagte samtale; ellers vil jeg desværre være nødt til at aflyse den.

Kontakt

  Ragnar Stefansson

  Tlf.: (+45) 22 73 07 11

  Mail: mail@onlinesamtaler.dk

  Da jeg tilbringer en betydelig del af tiden i Indien og Nepal, vil jeg sætte pris på, hvis du kontakter mig via e-mail eller ved at benytte kontaktformularen.

  Hvorfor svarer manden ikke?

  Jeg forsøger, at svare alle henvendelser indenfor to arbejdsdage.

  I ferietider kan det tage længere tid. Jeg svarer ikke på en forespøgsel i weekender/aften/helligdage.

  Regler for afbud

  Afbud meddeles senest kl. 16:00 dagen inden aftalt konsultation.

  Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves fuldt honorar.

  Ved gentagne afbud eller udeblivelser afsluttes behandlingen.

  Ventetid

  Pt. er ventetid ca. 2-3 uger.

  Privatlivspoltik

  Jeg arbejder ud fra gældende etikregler for danske psykologer. Disse regler for faglig kvalitet i det terapeutiske arbejde er desuden suppleret af den europæiske persondataforordning, der kræver særlig sikkerhed vedrørende håndtering af personfølsomme oplysninger i alle private og offentlige virksomheder, samt sikrer borgerens ret til kontrol med egne data.

  Jeg er forpligtet til at føre journal over samtaler, samt til at opbevare journalen i 5 år, hvorefter den slettes. Oplysningerne bruges til klientadministration og for at sikre en optimal behandling. Journaler opbevares aflåst. Jeg fører journal med korte notater fra hver enkelt samtale. Jeg videregiver kun oplysninger, såfremt du selv ønsker det og har givet skriftligt samtykke. Jeg vil altid sikre, at du får indholdet til gennemlæsning inden videregivelse, samt at du får en kopi. Du kan læse nærmere om privatlivspolitik her (åbnes som pdf-fil i nyt vindue). Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere om privatlivspolitik.

  Utilsigtede hændelser

  Har du oplevet, at noget er gået galt i forbindelse den utilsigtede hændelse med din eller din pårørendes behandling eller pleje?

  Hjælp os med at lære af vores fejl, så det samme ikke sker for andre. ​ Hvad er en utilsigtet hændelse? Når noget går galt i sundhedsvæsenet, taler man om en utilsigtet hændelse. Hvis du har været ude for en utilsigtet hændelse, som har haft betydning for din eller din pårørendes behandling eller pleje, vil vi meget gerne vide det, så vi kan lære af det.

  Du kan læse mere om utilsigtede hændelse på www.stps.dk/uth. ​